Welkom bij de online mode academie!

Ben jij nog weleens echt creatief bezig? En nee, het wit verven van een smoezelig keukenmuurtje telt niet echt. En vroeger? Maakte je toen weleens een mooie tekening of knutselwerkje? En hoe voelde dat toen je het trots aan je moeder liet zien? Zou je dat gevoel weleens terug willen hebben?

Ik vind het geweldig om mensen hun creativiteit weer te laten beleven. Daardoor ze te zien groeien in hun zelfvertrouwen. Ook helpt het veel om af en toe uit je vaste patroon te stappen, zodat je anders naar situaties kunt kijken.

Mag ik je helpen om jouw creativiteit ontdekken?

Wat biedt de Online Mode Academie?

De Online Mode Academie biedt voor elk wat wils; lijkt het je gaaf om voor één dag mode ontwerper te zijn en jouw eerste eigen kledingstuk zelf te ontwerpen onder begeleiding van een ervaren mode ontwerper. Of zou jij liever van uit huis, wanneer het jou uitkomt, willen leren tekenen als een professional?

Twijfel je? Geef je dan op voor de gratis mini mode ontwerp cursus, dan kan je zien of dit iets voor jou is!

Wauw, waar heb je die gekocht? Wat een gave tekening! Die past helemaal bij alle spullen in mijn woonkamer! Met een grote glimlach vertel je dat je zelf die tekening speciaal gemaakt hebt. Super persoonlijk als cadeau en ook nog eens leuk om te maken!

Met de mode tekencursus kun je zelf in je eigen tempo thuis leren om mode tekeningen te maken.

In 5 uitgebreide videolessen leg ik jou stap voor stap uit hoe je een mooie mode tekening maakt.

Nu met gratis tekenpakket t.w.v. €100,-

Ik merk dat mensen vaak jaloers zijn als ze horen dat ik ontwerper ben. Ze hadden dat ook wel graag gewild. Maar dat mocht niet van hun ouders of ze dachten zelf dat daar geen geld in te verdienen was, dus daarom hadden ze iets verstandigs gekozen.

Boek een creatieve workshop bij de Online Mode Academie. 

Deze dag kan ingevuld worden naar jouw specifieke mode ontwerp wensen. Wil je bijvoorbeeld leren modetekenen of trendwatchen of wil je zelf een kledingstuk ontwerpen en maken? 

Op aanvraag, minimaal aantal deelnemers: 4

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je hebt een idee voor een collectie. Er is bijvoorbeeld een kledingstuk of stijl die je niet kunt vinden en dus besluit je het zelf op te gaan zetten! 

Maar je weet niet waar je moet beginnen! Je hebt geen ervaring in de kledingbranche. Geen idee over wat voor stoffen je dan gebruikt! En je hebt ook geen tekentalent… Je weet alleen dat je heel graag een kleding collectie zou willen ontwerpen!

In deze mode cursus leer je in 8 lessen hoe jij jouw idee uitwerkt tot echte ontwerpen! 

Deze cursus onderscheid zich van andere mode cursussen door de simpele en heldere aanpak.

In deze lessen gaan we dieper in op een bepaald mode onderwerp. Dit kan een bepaald soort kleding zijn, zoals sport-, bruids- of kinderkleding. Maar ook gaan we dieper in op kleding uit een bepaalde tijd zoals bijvoorbeeld de “Seventies”of “Roaring Twenties” (zie afbeelding hiernaast).

In deze lessen bespreek ik de geschiedenis van het onderwerp, de gebruikte kleuren en algemene uitstraling. Ook zit er bij elke editie minimaal 3 nieuwe figuursjablonen die qua houdingen passen bij het thema.

Elk van deze Mode Teken Club lessen is beschikbaar voor €27,- en je hebt een jaar toegang vanaf het moment van inschrijven. Het is ook mogelijk om een jaar abonnement te bestellen.

Heb jij er altijd van gedroomd om mode ontwerper te worden?

Of maak jij al jaren kleding voor jezelf en jouw gezin en zou je zelf jouw eigen ontwerpen willen uitwerken?

Ben je creatief en ben je op zoek naar een leuke nieuwe hobby?

Twijfel je om een cursus of workshop bij de Online Mode Academie te volgen en wil je alvast een voorproefje?

Is jouw antwoord JA! op één of al deze vragen? Doe dan mee met de gratis mini mode ontwerp cursus.

Een van mijn dromen is uit gekomen: Ik heb mijn eigen talkshow a.k.a. “Fashion Talks”!

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden gaat deze show over van alles wat met mode te maken heeft.

Ik vertel je over mode ontwerpers, merken, kledingstukken en alles wat met kleding te maken heeft.

Deze show is in het Engels, maar is Nederlands ondertiteld.

Heb je er altijd al van gedroomd om mode ontwerper te worden?

Vraag je je af of ik jou kan helpen?

Doe nu mee met de gratis driedelige mini mode ontwerp cursus en kijk of het iets voor jou is!

Wil jij jouw eigen collectie ontwerpen?

Je hebt een idee voor een collectie. Er is bijvoorbeeld een kledingstuk of stijl die je niet kunt vinden en dus besluit je het zelf op te gaan zetten! Maar je weet niet waar je moet beginnen! Je hebt geen ervaring in de kledingbranche. Geen idee wat voor stoffen je dan gebruikt! En je hebt ook geen tekentalent… Je weet alleen dat je heel graag een kleding collectie zou willen ontwerpen!

Stel je voor: jouw ontwerpen die in een winkel te koop zijn!

Hoe gaaf, jouw naam op een kledingstuk! Zie jouw ideeën to leven komen en leer tijdens deze cursus hoe je dat aanpakt. In maar 8 weken leer jij alles over het ontwerpen van kleding en kun jij zelf aan de slag gaan!

Je hebt geen kennis nodig over kleding, materialen of patronen.

Zelfs tekentalent is niet nodig!