Wat biedt de Online Mode Academie?

De Online Mode Academie biedt een mode cursus voor iedere wens; lijkt het je gaaf om voor één dag mode ontwerper te zijn en jouw eerste eigen kledingstuk zelf te ontwerpen onder begeleiding van een ervaren mode ontwerper. Of zou jij liever van uit huis, wanneer het jou uitkomt, willen leren tekenen als een professional?

Twijfel je? Geef je dan op voor de gratis mini mode ontwerp cursus, dan kan je zien of dit iets voor jou is!

Online Mode Teken Cursus

In de online mode tekencursus leer je in 5 lessen de mooiste mode tekeningen te maken! Daarnaast krijg je een gratis tekenpakket! Je leert details als gezichten, handen, kapsels, diverse stoffen en kledingstukken tekenen. Daarnaast leer je omgaan met diverse soorten tekenmateriaal. Alles word uitgelegd in korte video's.

Fabulous Fashionschool

De Fabulous Fashionschool is een ontwerp en inspiratie cursus. Elke les editie heeft een eigen mode ontwerp thema. Dit kan een bepaald soort kleding zijn, zoals sport-, bruids- of kinderkleding. Maar ook gaan we dieper in op kleding uit een bepaalde tijd zoals bijvoorbeeld de “Groovy 70’s”, Fabulous 40’s” of “Roaring 20’s”. Lijkt het je wat om teug naar (de leukste) school te gaan?

De Online Mode Teken cursus & Fabulous Fashionschool zijn ook beschikbaar als combinatiedeal

Cursus
Bruidsjurk Ontwerpen

In deze cursus bruidsjurk ontwerpen, leer je alles wat je altijd al hebt willen weten over trouwjurken. Je krijgt informatie over diverse vormen van trouwjurken. wereldwijde trouwtradities en de geschiedenis van bruidsjurken. Wil je nog meer weten over deze cursus?

Mode Ontwerp Cursus voor (beginnende) Ondernemers

Je hebt een idee voor een collectie. Er is bijvoorbeeld een kledingstuk of stijl die je niet kunt vinden en dus besluit je het zelf op te gaan zetten! Maar je weet niet waar je moet beginnen! Je hebt geen ervaring in de kledingbranche. Geen idee over wat voor stoffen je dan gebruikt! En je hebt ook geen tekentalent… Je weet alleen dat je heel graag een kleding collectie zou willen ontwerpen!  Herkenbaar? Dan is de online mode ontwerp cursus echt iets voor jou!

Binnenkort Verwacht

Cursus Kinderkleding ontwerpen

Hoe ontwerp je goede kinderkleding die zowel het kind als de ouders fantastisch vind?Leer alles over het ontwerpen van kinderkleding en krijg daarnaast inspiratie om zelf aan de slag te gaan.
Deze cursus is in mei beschikbaar.

Creatieve Mode Workshop

Boek een creatieve workshop bij de Online Mode Academie. Deze dag kan ingevuld worden naar jouw specifieke mode ontwerp wensen. Wil je bijvoorbeeld leren modetekenen of trendwatchen of wil je zelf een kledingstuk ontwerpen en maken?Op aanvraag, minimaal aantal deelnemers: Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Online Mode Academie logo

Jonge Mode Ontwerpers

Binnenkort start de Online Mode Academie met een mode ontwerper cursus speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Iedere maand komt er een les over een mode onderwerp vrij die bestaat uit de volgende onderdelen: Informatie, Inspiratie, Teken opdracht, Creatieve opdracht Deze les word ondersteunt met een uur live les via zoom. In deze lessen staat het ontwikkelen van creativiteit centraal en het leren van vaardigheden zoals mode tekenen en naaien (met de hand) De lessen zullen binnenkort gaan starten. Heb je interesse om op de hoogte gehouden te worden, schrijf je dan via de hieronder in om op de hoogte gehouden te worden.

Maak jouw perfecte kledingstuk

Leer in deze cursus zelf een kledingstuk ontwerpen, patroon maken en ook nog uitvoeren. Perfect op jouw maat en zelf kun je de details aanpassen!
Nooit meer shoppen naar de perfecte broek, droomjurk of feest outfit! Als je het kunt bedenken, dan kun je het maken!
Deze cursus zal 1 keer per half jaar gaan verschijnen en zal als onderwerp 1 soort kledingstuk hebben.
Lanceerdatum is nog vanwege de complexheid van deze cursus onbekend. Doe alvast mee met de gratis mini mode ontwerp cursus om alvast een voorproefje te krijgen.

Inspiratie Reis

Ga samen met mode ontwerper Hildemieke Boender-Vis inspiratie opdoen in een creatieve stad. Tijdens haar carrière reisde zij regelmatig naar diverse steden als Londen, New York, Barcelona en Parijs. Zij kent deze steden op haar duimpje en kan jou de meest inspirerende plekken laten zien, samen de gaafste winkels bezoeken en daarnaast jou begeleiden tijdens de bezichtiging van een gave mode expositie.
Deze reizen zullen waarschijnlijk in september 2022 beschikbaar worden en zullen in kleine groepen van maximaal 5 personen plaats gaan vinden. Meld je nu alvast aan om op de hoogte gehouden te worden.

Meer informatie over inspiratie reizen van de Online Mode Academie

* indicates required

Vraag je je af of een mode cursus iets voor jou is?

Wil je een cursus proberen?

Doe nu mee met de gratis driedelige mini mode ontwerp cursus en kijk of het iets voor jou is!