Maak Gratis Kennis met de Online Mode Academie!

De Online Mode Academie biedt regelmatig kansen om gratis kennis te maken met de soort lessen en de lesstijl van Hildemieke. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Mini Mode Ontwerp Cursus

In 3 lessen leert Hildemieke jou de basis principes van het ontwerpen van een eigen kleding collectie. We beginnen bij het bepalen van jouw doelgroep en onderzoek doen, vervolgens leer je hoe je een goede schets maakt daarnaast en we gaan het hebben over kleurkeuzes. Schrijf je nu in, bevestig jouw inschrijving en krijg gelijk de eerste video in jouw mailbox!

Creatie Week

Onder begeleiding van mode ontwerper Hildemieke Boender-Vis leer je diverse onderdelen van mode ontwerpen. We gaan op onderzoek uit, maken schetsen en proefmodellen, je leert presentatie illustratie’s maken en nog veel meer! Dit gaan we doen door middel van video’s, berichten, downloadbare tools en live verbindingen. Je hebt geen ervaring nodig (maar is wel leuk als je het hebt). Delessen zijn geschikt voor kinderen, maar zijn niet speciaal voor kinderen gemaakt, dus begeleiding van een ouder persoon is prettig. Schrijf je hier in om alle info te krijgen, zodat jij mee kan doen met deze creatieve week! Doe gratis mee aan de creatie week en krijg een week lang iedere dag een creatieve mode les.

Tijdens de creatie week gaan we samen mode ontwerpen! Een hele week gaan we samen creatie’s maken. Alle elementen van mode ontwerpen komen voorbij!

Doe gratis mee aan de creatie week en krijg een week lang iedere dag een creatieve mode les.

Mode
Masterclass

Regelmatig geeft Hildemieke een Masterclass over een mode onderwerp. Deze onderwerpen variëren dus hou deze pagina in de gaten!

Op dit moment geen nieuwe datum bekend, schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.