Tijdens de creatie week van 1 t/m 7 mei 2022 gaan we samen mode ontwerpen! Een hele week gaan we samen creatie’s maken. Alle elementen van mode ontwerpen komen voorbij!

Onder begeleiding van mode ontwerper Hildemieke Boender-Vis leer je diverse onderdelen van mode ontwerpen. We gaan op onderzoek uit, maken schetsen en proefmodellen, je leert presentatie illustratie’s maken en nog veel meer!


Dit gaan we doen door middel van video’s, berichten, downloadbare tools en live verbindingen. Je hebt geen ervaring nodig (maar is wel leuk als je het hebt). 


Delessen zijn geschikt voor kinderen, maar zijn niet speciaal voor kinderen gemaakt, dus begeleiding van een ouder persoon is prettig.


Schrijf je hier in om alle info te krijgen, zodat jij mee kan doen met deze creatieve week!

Doe gratis mee aan de creatie week en krijg een week lang iedere dag een creatieve mode les.

Schrijf je in voor de creatie week

Ik leer jou graag beter kennen en dus stel daarom wat extra vragen. Alleen je email en voornaam zijn verplicht, de rest van de informatie vind ik fijn om te weten. Ik gebruik dit alleen voor interne zakelijke doeleinden.

Schrijf je in voor de creatie week

* indicates required

P.S. Na inschrijving ontvang je direct een welkomsmail. Heb je die niet ontvangen? controleer jouw spamfilter en voeg hildemieke @onlinemodeacademie.nl toe aan jouw favorieten, zodat je nooit meer een mail mist!

Hildemieke

Wie Geeft er les?

De lessen deze week worden door mij, Hildemieke, verzorgd. Ik ben modeontwerper, mode docent en tevens de oprichter van de online mode academie.

Als klein meisje was altijd al aan het knutselen. Daarnaast koos ik vanaf dat ik kon lopen mijn eigen kleding uit. Soms, als ik oude foto’s zie, vraag ik me echt af hoe mijn moeder me zo naar buiten liet gaan, haha!

Ik was dat meisje met de beugel en bril dat stilletjes achter in de klas haar schrift Nederlands vol tekende. Op school blonk ik nooit echt ergens in uit behalve in de creatieve vakken.

Gelukkig kreeg ik de kans om naar de modeacademie te gaan en is het mij gelukt om modeontwerper te worden. Ik heb 15 jaar voor diverse bedrijven in het binnen en buitenland kleding ontworpen, ik heb mijn eigen kledinglijn gehad en heb daarnaast een European Fashion Award op mijn naam staan!

Ik ben in 2017 de Online Mode Academie gestart omdat ik anderen graag wil leren hoe leuk het is om creatief bezig te zijn met mode en kleding. Ik wil het voor iedereen bereikbaar maken om meer over mode te leren.

XOXO,